Machining Excellence made easy

Industrisäljare, eller kanske BDM, sökes till TurnMill

January 25, 2023

Har du stort nätverk inom tillverkande industri? Är kundkontakt din bästa gren? Är du dessutom självgående och van vid att vara ute hos kund? Då kan vi vara en perfekt match! Vi letar efter en säljare för vår tradingverksamhet. Japp, du ska alltså sälja kapacitet i våra legotillverkningsfabriker till bolag främst i Sverige även om hela Europa finns tillgänglig som marknad.

Vi behöver dig som vill hjälpa oss att nå ut till nya kunder

På Turnmill jobbar vi med legotillverkning åt några av landets största industrier. Vårt HK finns i Finspång där både kontor och produktion finns. Bolaget har även produktion i Jönåker, Bosninen och Kina för att förse våra kunder med absolut toppklassiga detaljer. Vi är riktigt duktiga på det vi gör och har långa och givande samarbeten med kunderna.

Vi jobbar i dagsläget med ett tiotal stora kunder men vi har kapacitet för fler kunder genom våra produktionsenheter utanför Finspång. Det är där du kommer in i bilden. Vi behöver dig som vill hjälpa oss att nå ut till nya kunder som behöver våra tjänster (dom är många). Vi kallar inriktningen för trading, då det till stor del handlar om kontraktstillverkning där produktionen hamnar i den mest effektiva enheten och kunderna på så vis kan säkra sin tillgång.

Till din hjälp har du din tjänstebil, många potentiella kunder, kompetenta kollegor, grymma referenskunder och högkvalitativ produktionskapacitet.

Mer om rollen

Du har förmånen att styra dina dagar själv och rapporterar direkt till Sargon som är VD.  Som du ser i rubriken kan vi inte riktigt avgöra om du bör kallas för säljare eller BDM (Business Development Manager). Det är egentligen inte så noga, det som är noga är att du förstår hur viktigt det är att du är med på att du har en nyckelroll för att utveckla våra affärer.

Du och Sargon har en löpande dialog kring vilka kunder och uppdrag som gynnar både bolaget och kunderna. Du är den operativa kraften i frågan!

Sargon är en VD som jobbar långsiktig och som inte är rädd för att satsa. Han är personlig, närvarande och ödmjuk. Samtidigt som hans vilja att komma framåt gör att det alltid händer nya saker omkring honom. Han har en säljande profil och ni kommer troligen ha många givande diskussioner om hur vägen till målet ska se ut. Men akta dig för att utmana honom i gymmet, han är stark som tusan 💪🏽

Egenskaper du behöver ha med dig

Ansvarstagande – du är din avdelning! Du har självklart en massa kompetenta kollegor att rådfråga i tekniska frågor men när det kommer till affären räknar vi med att du klarar dig själv och att kunderna får den återkoppling de förväntar sig. Du jobbar mot en budget och ser det som en självklarhet att fylla den.

Relationsbyggare – det är superviktigt att du tänker långsiktigt. Den här typen av kontrakt är oftast långa och kräver i regel fler kontaktytor hos kunderna. Det gillar du 😊

Verksamhetsintresserad – Du är genuint intresserad av kundernas verksamheter och sätter dig gärna in i deras vardag för att kunna erbjuda de bästa lösningarna.

Jobbat i Monitor? Guldstjärna även om det inte är något krav.

Måste man kunna industri kanske du tänker nu!? Vi tror att resan blir rätt svår om du inte kan branschen, förstår material och maskiner och saknar ett nätverk inom den… MEN, vi tror också på människor som vill, så känner du att du gjort ett liknande jobb i en annan bransch bör du absolut söka!! För kompetensen finns i huset och är du bara nyfiken lär du dig snart den branschspecifika delen.

Sök så fort som möjligt

Visst låter det kul, in och sök så fort som möjligt för vi tillsätter tjänsten löpande. Frågor om tjänsten kan vår rekryterare Elin, 0708-824160 gärna svara på! Ett sista medskick, det generella återanvända personliga brevet kan du slopa, skriv hellre ett par rader om varför du gillade det du just nu läst!

Ansökan

Jobb