Machining Excellence made easy

Stolt samarbetspartner till Trafikkalendern

17 oktober, 2023

Samarbetspartner till Trafikkalendern
Samarbetspartner till Trafikkalendern

Turnmill Group är stolt samarbetspartner till Trafikkalendern, Sveriges ledande pedagogiska resurs för trafiksäkerhet för barn.

Under 33 års tid har Trafikkalendern inspirerat skolor att integrera trafikfrågor som en betydande del av hållbart lärande. Deras materialserie omfattar ämnen som trafiksäkerhet, miljö och hälsa. För elever och lärare i Sverige, från förskoleklass till årskurs 6, erbjuder Trafikkalendern fri tillgång till pedagogiskt material för att lära barn om säkerhet inom trafiken.

Detta material är tillgängligt både i tryck och digitalt format, vilket gör det enkelt att anpassa undervisningen. Tanken med materialet är att göra trafikundervisning rolig, engagerande och utvecklande för alla inblandade.

Tillsammans med andra lokala företag och Finspångs kommun innebär vårt partnerskap att Finspångs elever erbjuds detta material kostnadsfritt. Vårt och andras engagemang stärker trafiksäkerheten i barnens närmiljö genom att vi bidrar till att sprida viktig information om barns sårbarhet i trafiken. Tillsammans arbetar vi mot en tryggare och mer hållbar framtid.

För mer information besök gärna https://trafikkalendern.se/

Se våra lediga jobb/tjänster här!