Machining Excellence made easy

Vi söker en ekonomiansvarig!

April 6, 2023

Som Ekonomiansvarig hos TurnMill kommer du att spela en viktig roll i företagets framgång. Du kommer att ha möjlighet att påverka företagets ekonomiska strategier och säkerställa att företagets resurser används på ett optimalt sätt.

Mer om rollen

Som Ekonomiansvarig kommer du att ansvara för att leda och genomföra alla ekonomiska aktiviteter inom företaget. Du kommer att ha en viktig roll i att se till att företagets ekonomi är hälsosam och stabil genom att skapa budgetar, hantera bokföring och redovisning, och säkerställa att all skatte- och momsrapportering är korrekt och i tid. Detta gäller även koncernredovisning då verksamheten i Bosnien ägs av TurnMill i Finspång. 

Du kommer också att ha möjlighet att arbeta tillsammans med andra avdelningar inom företaget för att säkerställa att ekonomiska mål uppnås, och du kommer att ha en viktig roll i att bidra till företagets övergripande strategiska planering.

Som Ekonomiansvarig kommer du att ha möjlighet att arbeta inom en snabbt föränderlig miljö med många olika uppgifter och utmaningar. Du kommer också att ha möjlighet att utveckla din kunskap inom ekonomi och använda dina analytiska färdigheter för att bidra till företagets framgång.

Ansök

Ansök och läs mer på Great Groups hemsida här https://greatgroup.se/lediga-jobb/?jobid=241975

Ansökan

Jobb