Machining Excellence made easy

Hon är TurnMills nya miljö- och kvalitetschef

18 augusti, 2023

Gisela är TurnMills nya miljö- och kvalitetschef
Gisela är TurnMills nya miljö- och kvalitetschef

Möt Gisela, TurnMills nya miljö- och kvalitetschef. Med 20 års erfarenhet inom tillverkningsindustrin leder hon kvalitetsarbetet mot framgång.

Gisela är ny miljö- och kvalitetschef på TurnMill. Hon kommer närmast från en roll som project quality manager inom leverantörskvalitet och har arbetat inom tillverkningsindustrin i snart 20 år.

"Jag trivs med det precisa. Att få ihop alla komponenter och kunna leverera bra kvalitet är viktigt för ett företag och det roligaste jag vet. Jag får ansvara för kvaliteten gentemot våra kunder från order till leverans, där jag får överblicka och möjlighet att tillföra kunskap för att förbättra arbetet. Mina nya medarbetare är duktiga på sina områden och vi kan lära mycket av varandra."

Den 31 augusti påbörjar hon sin heltidstjänst på TurnMill, miljö- och kvalitetschefen är redo för arbetet som komma skall.

"Det här är ett kvalitetsarbete, från start till slut. Det är det viktigaste vi gör. Med bra kvalitet gör vi våra kunder nöjda och växer tillsammans. Jag ser fram emot att utvecklas, skapa bra förutsättningar för företaget och vara en del av att leda TurnMill framåt."

Jobb