Machining Excellence made easy

Vad vi erbjuder

TurnMill Group erbjuder specialproduktion, maskinbearbetning och tillverkning med fokus på kvalitet och effektivitet. Kontakta oss för offert!

Vi erbjuder allt från specialproduktion i små volymer och service till projekt med storskalig produktion.

Vårt uppdrag inom maskinbearbetning och tillverkning är att skapa nya lösningar för våra kunders värdekedja som tillför mervärde i form av ökad tillväxt och högre lönsamhet.

TurnMill Group är ledande inom specialproduktion, maskinbearbetning och tillverkning, fokuserade på högkvalitativa lösningar och effektivitet. Vår expertis omfattar differentierad produktion, från hög till låg volym, samt avancerad precisionsmekanik.

Vi är specialister på råmaterial såsom Nimonic, Milomag, Inconel, Hastelloy och Nitronic och erbjuder tillverkningsförmåga med ett brett maskinutbud som uppfyller våra kunders unika krav.

Vårt uppdrag inom maskinbearbetning och tillverkning är att skapa nya lösningar för våra kunders värdekedja som tillför mervärde i form av ökad tillväxt och högre lönsamhet.

Differentierad produktion

Stor och liten volymproduktion eller precisionsproduktion, vi är experterna.

Specialister på råmaterial

Daglig användning av råmaterial som Nimonic, Milomag, Inconel, Hastelloy och Nitronic.

Tillverkningsförmåga

Med ett brett utbud av maskiner har vi lösningen utifrån dina krav.

Nätverksbaserat produktionssystem

All tillgänglig kompetens nyttjas i produktionen inom koncernen, oavsett leverantör.

Vi anser att hög kvalitet inte ska betyda höga kostnader för våra kunder

TurnMill Group uppnår det genom vårt nätverksbaserade produktionssystem. Där tillgänglighet, kunskap och flexibilitet skapar en lägre kostnad genom effektiva produktionsprocesser.

Genom vårt nätverksbaserade produktionssystem utnyttjar vi tillgänglig kompetens för att skapa kostnadseffektiva produktionsprocesser utan att kompromissa med hög kvalitet. TurnMill Group är certifierade enligt ISO 9001:2015 och ISO 14001:2015, vilket understryker vår åtagenhet för kvalitet och miljöansvar.

Certified ISO 9001:2015 – ISO 14001:2015

Hög volym

Avancerad precisionsmeknik

Fast Track

Hög volym - låg mix

Kina

Låg volym - hög mix

Bosnien & Hercegovina

Tjänster

Sverige

Affärsområden

Våra kunders affärsområden inkluderar:

Offertförfrågan

Har du några frågor? Skulle du vilja ha en offert eller föredra en kopp kaffe? Vänligen kontakta oss så snart som möjligt så återkommer vi till dig.

Har du några frågor? Skulle du vilja ha en offert eller föredrar du en kopp kaffe? Tveka inte att kontakta oss. Vi ser fram emot att höra från dig och att kunna bidra till din framgång.